Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Hans Cools - "Cools & Zonen"

Organisator: Comedyshows.be

wo 08 jan. 2025 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
verwacht einduur 21.45
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

Organisator

Comedyshows

Hans Cools “Cools & Zonen”

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

 Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘te gast in het Concertgebouw’.

wo 08 jan. 2025 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
verwacht einduur 21.45
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

Organisator

Comedyshows

Vind de voorstelling die bij je past

Vind de voorstelling die bij je past

Vind de voorstelling die bij je past
Een Concertgebouw-seizoen, dat zijn meer dan 100 concerten, dansvoorstellingen, lezingen ... Hoe kies je daar de voorstelling uit die bij je past? Aan de hand van tips en filters op basis van genre, beleving helpen we je kiezen!
Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé
Geniet van een van onze seizoensgebonden gerechten. De menukaart is een mix van vaste sterkhouders en frisse nieuwkomers, met een focus op lokale leveranciers en seizoensgebonden ingrediënten. Of kom na de voorstelling napraten bij een goed glas.