Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Het Concert

Organisator: Kommil Foo

zo 09 feb. 2025 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

  • Telefonisch: +32 (0) 78 15 20 20
  • Balie In&Uit

Organisator

www.kommilfoo.be 

Tournee 2024-2025

Tijd voor muziek! 

Tijd voor 2 broers die avond aan avond hun duivels ontbinden en doen waar ze goed in zijn: zingen alsof hun leven er van af hangt!
Met een paar welgemikte woorden een zaal laten bulderen van het lachen, om dan, met één blik, één noot, één minuscuul gebaar, diezelfde zaal muisstil te krijgen. 
Dat ook.

Mich en Raf Walschaerts met een splinternieuwe plaat onder de arm en een handvol virtuoze muzikanten in hun achterzak.
De hits, maar ook veel nieuw werk. Veel nieuw werk maar ook de hits.

 Het Concert: Kommil Foo mét band!

 

Uitvoerders

Alano Gruarin: piano
Bruno De Groote: gitaren
Toni Vitacolonna: drums
Dieter Limbourg: sax, dwarsfluit
Licht en geluid : Koen Bellens, Bart de Koster, Lieven Gijs

www.kommilfoo.be

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Te gast in het Concertgebouw’.

zo 09 feb. 2025 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

  • Telefonisch: +32 (0) 78 15 20 20
  • Balie In&Uit

Organisator

www.kommilfoo.be 

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?
De mooiste muziek, de opwindendste dans of een origineel parcours doorheen het gebouw met kunst en architectuur? Kies hier je favoriete voorstelling uit ons aanbod of lees er de laatste nieuwtjes van voor en achter de schermen op na.
Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé
Geniet van een van onze seizoensgebonden gerechten. De menukaart is een mix van vaste sterkhouders en frisse nieuwkomers, met een focus op lokale leveranciers en seizoensgebonden ingrediënten. Of kom na de voorstelling napraten bij een goed glas.