Ga naar de hoofdcontent
Hou rekening met de grote (parkeer)drukte in Brugge.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Circuit met gids

Bezoek met rondleiding

za 11 jan. 2025 -15.00
Concertgebouw
beginuur 15.00
verwacht einduur 16.15
vanaf 12 jaar

Standaard € 12,00

Reductie -26 j. € 6,00

Bruggeling € 0,00

Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

De standaardtaal van de rondleiding is Nederlands. Wil je een rondleiding in het Engels? Laat het ons weten via info@concertgebouw.be.

Kom je met een groep (+ 15 personen)? Neem contact op met rondleidingen@concertgebouw.be.

Duurt ongeveer 75 minuten

Laat je op sleeptouw nemen door een gids die ons gebouw op zijn of haar duimpje kent

Het Concertgebouw Circuit geeft je een unieke inkijk in de werking, de architectuur en de (klank)kunstcollectie van het gebouw en brengt je op plekken waar je anders nooit komt. Eens je op het dakterras bent aanbeland – letterlijk én figuurlijk een hoogtepunt – heeft het Concertgebouw amper nog geheimen voor jou!

Of bezoek het Circuit individueel

Concertgebouw Circuit kan je ook individueel, zonder gids, bezoeken. Ga op je eigen tempo op pad en kom alles te weten over het gebouw en de (klank)kunst in de bezoekersbrochure. Ook kinderen halen hun hartje op tijdens deze speelse tocht.

Info & openingsuren

za 11 jan. 2025 -15.00
Concertgebouw
beginuur 15.00
verwacht einduur 16.15
vanaf 12 jaar

Standaard € 12,00

Reductie -26 j. € 6,00

Bruggeling € 0,00

Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

De standaardtaal van de rondleiding is Nederlands. Wil je een rondleiding in het Engels? Laat het ons weten via info@concertgebouw.be.

Kom je met een groep (+ 15 personen)? Neem contact op met rondleidingen@concertgebouw.be.

Duurt ongeveer 75 minuten

Iets eten & drinken

Iets eten & drinken

Iets eten & drinken
Of je nu klaar bent voor een aperitiefje, snakt naar een gezonde lunch of toe bent aan koffie-met-krant: ons Concertgebouwcafé heeft een tafeltje voor jou! De menukaart is een mix van vaste sterkhouders en frisse nieuwkomers, met een focus op lokale leveranciers en seizoensgebonden ingrediënten.