Op zoek naar voeding uit de traditionele keuken, met producten uit eigen regio en productie- en bereidingswijzen waar de tijd voor genomen wordt.
VR 15 & WO 20 FEB 2019
Slow Cooking
Hoe trager de bereiding, hoe beter de smaak
Meer info
ZA 23 FEB 2019
De stille dans van thee
Jozefien Muylle
Meer info
Concertgebouwcafé
Het Concertgebouwcafé werkt sowieso met seizoensgebonden en ecologisch verantwoorde gerechten. Voor SLOW(36h) zet het café hier extra op in en past zijn menukaart aan met gerechten waar de tijd voor genomen wordt. Meer info
Concertgebouw Servies
Ook Concertgebouw Serviespartners Bonte B en Patrick Devos gaan voor de volledige SLOW(36h)-ervaring. Bij hen kan je het hele weekend terecht voor een culinaire SLOW(36h)- beleving. Benieuwd naar gefermenteerde gangen of traag gegaarde gerechten? Zij laten je graag genieten van duurzame lokale producten, gecombineerd met bijpassende thee. Slow food to the next level. Lees hier ons interview met Bonte B en Patrick Devos.