Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Onze cateraars vallen in de prijzen

Onze cateraars vallen in de prijzen

Gault&Millau reikte de Catering Awards 2024 uit en twee van onze drie preferentiële cateraars mochten een award in ontvangst nemen. Met deze awards bekroont de gidsuitgever collectiviteitskeukens en voor de derde keer ook event cateraars die zich binnen de sector rond diverse thema’s elk in hun categorie hebben onderscheiden.

  

Pieter Malengier

'Een tevreden chef zal gerechten beter afkruiden.'

Charlotte Himpens, D’s Deldycke Traiteurs

D’s Deldycke

D’s Deldycke

'Blij dat ons harde werk op deze manier wordt beloond.'

Bart Vandendooren (CEO Gourmet Invent) en Kevin Teugels (Executive Chef Gourmet Invent)

Gourmet Invent

Gourmet Invent

Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht